Εκδότες σκέφτονται να αυξήσουν τις τιμές των παιχνιδιών για το PS5 και το Xbox Series X

Κάποιοι σημαντικοί εκδότες παιχνιδιών σκέφτονται να αυξήσουν την τιμή των παιχνιδιών για τις κονσόλες PS5 και Xbox Series X όπως λέει η εταιρεία έρευνας παιχνιδιών IDG Consulting.

Eρευνες κατά της Apple ξεκινά η Κομισιόν

Σειρά από έρευνες κατά της Apple ανακοίνωσε πως δρομολογεί η Κομισιόν. Οι έρευνες της Κομισιόν επικεντρώνονται στις υποψίες για πρακτικές από την πλευρά της Apple οι οποίες παραβιάζουν τους κανόνες ανταγωνισμού σε διάφορους τομείς.

Ολο το σχέδιο για επενδύσεις €20 δισ. με το νέο ΕΣΠΑ

Κοινοτικοί πόροι άνω των 20 δισ. ευρώ πρόκειται να διατεθούν σε τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας της χώρας, σύμφωνα με το σχέδιο, την αρχιτεκτονική του και την κατανομή των κονδυλίων που παρουσιάζει σήμερα «Το Βήμα». Ο αρμόδιος υφ

Φουντώνουν οι φήμες για μεταφορά του Bloodborne στο PC και το PS5

Τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια νέα φήμη που θέλει τη Sony να φέρνει το Blooborne στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το PlayStation 5. Συγχρόνως η φήμη τονίζει πως η εταιρία ετοιμάζεται να ανακοινώσει και ένα ολοκληρωμένο

Ο Covid-19 ώθησε την Ελλάδα να πραγματοποιήσει το δικό της «ψηφιακό άλμα»

Μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να εξελιχθεί η χώρα σε ένα σύγχρονο ψηφιακό κράτος αποτέλεσε το «ψηφιακό άλμα», το οποίο υποχρεώθηκε να υλοποιήσει η Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του Covid-19.