«Αντίο Netflix»: Τηλεοράσεις της Samsung παύουν να υποστηρίζουν τη δημοφιλή υπηρεσία

«Πονοκέφαλο» σε κατόχους smart τηλεοράσεων της Samsung φέρνει η ανακοίνωση της εταιρείας ότι θα διακόψει την υποστήριξη της υπηρεσίας Netflix σε συγκεκριμένα μοντέλα.


Οπως αναφέρει το CNET, εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι από τις 2 Δεκεμβρίου «το Netflix δεν θα υποστηρίζεται από έναν μικρό αριθμό παλαιότερων τηλεοράσεων λόγω τεχνικών περιορισμών».

Κατά την ίδια πηγή, η Samsung ενημέρωσε τους κατόχους συσκευών που δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν χρήση της υπηρεσίας Netflix. Επιπλέον, έδωσαν οδηγίες «για εναλλακτικές συσκευές που υποστηρίζουμε, ούτως ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το Netflix απρόσκοπτα».


Τι μπορείτε να κάνετε για να δείτε Netflix

Το CNET επισημαίνει ότι η ιστοσελίδα υποστήριξης πελατών της Samsung ανέβασε μια αναφορά στην οποία εξηγούνται οι τεχνικοί περιορισμοί στους οποίους οφείλεται η εξέλιξη με το Netflix.


Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αναλυτικά τα μοντέλα της Samsung τα οποία δεν θα μπορούν να «στριμάρουν» από τις 2 Δεκεμβρίου και μετά τη δημοφιλή υπηρεσία Netflix.

Σύμφωνα με το BGR, οι κάτοχοι τηλεοράσεων Samsung που θα επηρεαστούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν άλλες συσκευές για να βλέπουν Netflix, όπως κονσόλες παιχνιδιών με πρόσβαση στο διαδίκτυο (λ.χ. PlayStation), TV Boxes κ.ά.