Fortnite: Δωρεάν το Arcana Glider

Ως συγγνώμη της Epic Games για θέματα προβολής ενός event.

 

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι δίνει δωρεάν ένα glider στο Fortnite, καθώς με αυτό τον τρόπο ζητάει συγγνώμη για τα προβλήματα προβολής του Unvaulting event που διεξήχθη χθες. Κατά την διάρκεια του event οι παίκτες του Fortnite ψήφιζαν για να φέρουν το drum gun πίσω στα αντικείμενα του παιχνιδιού από το vault, όπου και τοποθετήθηκε από πέρυσι.

Ωστόσο, κάποιοι από εσάς δεν μπορούσατε να δείτε το event λόγω τεχνικών προβλημάτων στην προβολή του. Σε όλους εσάς η Epic Games θα δώσει από ένα Arcana Glider, το οποίο κοστίζει 1.200 V-Bucks (ή περίπου 12 ευρώ αν το αγοράσετε με πραγματικά χρήματα), αρκεί να βρίσκεστε στην Unvaulting Playlist για το event, είτε επιχειρήσατε να το δείτε, είτε όχι.

Όσοι έχετε ήδη αγοράσει το Arcana Glider και βρισκόσασταν επίσης στην Playlist του Unvaulting event θα λάβετε πίσω τα 1.200 V-Bucks σας ώστε να τα ξοδέψετε όπου θέλετε. Το Arcana Glider ή η επιστροφή χρημάτων θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημερες, σύμφωνα με την Epic Games. Ακόμη, οι developers σκοπεύουν να δίνουν στο εξής δημόσια τα αρχεία που προβάλουν replays του event σε παίκτες που θέλουν να τα ξαναδούν μέσα από το Fortnite.