Το NVIDIA RTX Remix κάνει τα παλιά games να φαίνονται σαν καινούργια

Το NVIDIA RTX Remix κάνει τα παλιά games να φαίνονται σαν καινούργια

Με tools για ray tracing και DLSS 3.5 για games από το 1999 μέχρι και το 2006.

Το NVIDIA RTX Remix περιέχει tools που δίνουν στους modders τη δυνατότητα να κάνουν update κλασικά games με σύγχρονα γραφικά, υψηλή πιστότητα με ρεαλιστικά materials, full ray tracing και DLSS 3.5 με Ray Reconstruction. Αυτό το εργαλείο μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο χάρη στο κατανοητό interface και την λίστα επιλογών, η οποία περιλαμβάνει εύκολο importing game capture, δημιουργικά tools με generative AI, απλοποιημένα workflows χάρη στο NVIDIA Omniverse και το RTX Remix Runtime - το οποίο μπορεί να αλλάξει άμεσα σε full ray tracing. Με αυτά τα χαρακτηριστικά οι modders μπορούν να περιηγηθούν στο software και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές του.

 

 

Η δημιουργία ενός mod με ray tracing και DLSS 3.5 είναι κάτι πολύ βοηθητικό για τους modders, ενώ σε άλλα mods από το Portal with RTX, το Portal Prelude RTX και το επερχόμενο Half-Life 2 RTX χρειάζονται πιο έμπειρους modders. Το πιο πρόσφατο update στο NVIDIA RTX Remix Open Beta έφερε DLSS 3.5 με Ray Reconstruction. Αυτό το AI-powered neural renderer αυξάνει το fidelity, το responsiveness και τη συνολική ποιότητα των ray-traced effects, γεγονός που βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία για όλους τους παίκτες του GeForce RTX.

 

 

Το NVIDIA RTX Remix λειτουργεί καλύτερα για games από το 1999 μέχρι το 2006, δηλαδή κυρίως για games που δημιουργήθηκαν με τεχνολογία DirectX8 ή DirectX9. Το software θα συνεχίσει να δέχεται βελτιώσεις από την NVIDIA. Ακόμα και τα mods μπορούν να γίνουν updated.

 

 

Οι πληροφορίες προέρχονται από το Gamespot. Υπάρχουν ήδη games που έχουν γίνει modded, όπως το Deus Ex, το Vampire: The Masquerade - Bloodlines, το Dark Messiah of Might and Magic και άλλα. Στο άρθρο του Gamespot σχετικά με το NVIDIA RTX Remix μπορείτε να παρατηρήσετε τη διαφορά στα γραφικά με RTX Off/On.

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο site με τα mods αυτού του software (ModDB).

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο επίσημο site της NVIDIA και να γίνετε modders.

Η μετοχή της NVIDIA βρίσκεται στα 129,28 δολάρια αυτή τη στιγμή.

Που να επενδύσετε τα χρήματά σας
Μπορείτε να βρείτε την μετοχή της NVIDIA και άλλες μετοχές και να επενδύσετε στο eToro που έχει ένα εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, πήρε το βραβείο Investor Community award από το StockBrokers, ενώ υποστηρίζει και καταθέσεις από και προς το PayPal.

*Αποποίηση ευθύνης: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν ρίσκο. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε αυτούς τους κινδύνους εάν είστε αρχάριος. Συνιστούμε τις συναλλαγές σε έμπειρους αγοραστές. Το περιεχόμενο του άρθρου προορίζεται για γενικούς και ενημερωτικούς σκοπούς πληροφοριών και όχι για οικονομικές συμβουλές.

source