Φουντώνουν οι φήμες για μεταφορά του Bloodborne στο PC και το PS5

Τις τελευταίες ημέρες το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια νέα φήμη που θέλει τη Sony να φέρνει το Blooborne στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το PlayStation 5. Συγχρόνως η φήμη τονίζει πως η εταιρία ετοιμάζεται να ανακοινώσει και ένα ολοκληρωμένο remake του Demon’s Souls για το PS5, κάτι που εικάζεται εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, διάφοροι γνωστοί χρήστες του Twitter όσον αφορά των τομέα των βιντεοπαιχνιδιών, άφησαν υπονοούμενα σχετικά με την έλευση του τίτλου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Παράλληλα, ο εξίσου γνωστός χρήστης του Twitter, Nibel, μοιράστηκε ένα βίντεο από το YouTube κανάλι PC Gaming Inquisition, το οποίο ισχυρίζεται πως έχει αποκλειστικές πληροφορίες για το project.

Στο βίντεο αναφέρεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα remaster, το οποίο θα έχει βελτιωμένα textures και μοντέλα, ταχύτατα loading times και πολλές βελτιώσεις που θα κάνουν τη ζωή των παικτών ευκολότερη. Το remaster θα έχει 4K ανάλυση και 60 fps, με την PC έκδοση να υποστηρίζει και ultra-wide οθόνες και να κυκλοφορεί στο Steam. Το εν λόγω κανάλι υποστηρίζει πως το project αναπτύσσεται από την Q Loc που ανέλαβε το remaster του Dark Souls, σε συνεργασία με τους βετεράνους της Bluepoint Games.

Φυσικά, για την ώρα η Sony δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση, ούτε έχει σχολιάσει τις φήμες. Σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί με τις παραπάνω πληροφορίες.